På tur

En Köpenhamnsfavorit!

27 september, 2018

Kolonin är stängd för säsongen och jag roar mig med annat. Som till exempel Carins avtackning på Köpenhamnsfavoriten cafe Victor igår.

cafevictor-1Cafe Victor. Varje gång jag är där känns det som om jag sitter i Paris. Just på den här bilden hade inte lunchrusningen satt igång men ganska snart fylldes lokalen. Förra hösten satt jag och Natta här nästan en hel lördag och drack för mycket vin och kikade på helgglada köpenhamnare som kom in och tog en öl eller två. Fin dag.

Men igår var det alltså jag, Carin, Anna och Jens som satt här och firade av Carin som nu slutar som chefredaktör på Antik & Auktion efter 16 år. Det var ju Carin som anställde mig på tidningen för sju år sedan och jisses vad det hänt saker sedan dess. Är så tacksam för att hon satsade på mig fast jag var alldeles för grön för tjänsten, att hon vågade chansa. Man växer med ansvar och det är så himla viktigt med chefer som förstår det.

Present med tema vin kändes som ett säkert kort. Vinflaska, presentkort på nya favoriten Julie samt den här fina stämpel som Anna hittade på en antikmarknad i Paris när vi var där och jobbade i våras. Vem behöver inte en stämpel med en hand som häller upp vin från ett vinfat liksom?

blommor-koloniSveriges säsonger har blivit ännu tydligare för mig sedan jag köpte kolonin. Vår och sommar på Liljegången och höst och vinter i stan, kanske den bästa kombon och jag njuter lika mycket av båda.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply