Mitt jobb

Det perfekta slutet och början på något annat

3 april, 2018

Vilken fin påsk det blev ändå, trots avstängt vatten och snöstorm. Konstrunda, sill, Tjuv & Polis, vin, familj, pyssel och enorma mängder sömn. Dessutom avslutades helgen på bästa sätt igår med strålande sol!

varsolEfter att ha rivit delar av uteplatsen med Adam och fikat med mamma, pappa och morfar parkerade jag mig här. Filosoferade och klämde ur det sista av påsken.

quote-collectivehub

Har funderat mycket på mitt företag den sista tiden, vart jag vill att det ska ta vägen. Sprang på ovan citat på Collectivehub och kände att det var på pricken där jag befinner mig. Jag vill testa nytt, utmana och ruska om. Inte bara fortsätta i samma spår där det känns tryggt. Har ingen aning om var det slutar, eller om jag någonsin vill att det ska sluta. Inspirerande och samtidigt skitläskigt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply