Kolonist - javisst!

En dag

8 juli, 2018

elle-kaffeBörjade den här, i mitt lilla men ack så mysiga växthus. Hade knappt någon frukost hemma så fick bli havregrynsgröt med kanelbullar till efterrätt. Rimligt när man har semester.

tomaterLäste nya Elle (lite konstigt med höstmode i denna värmen) och spanade på mina tomatplantor. Snart så! Eller inte. Jag har ingen aning.

havetSen cyklade jag ner och mötte upp mamma och pappa vid havet. Nästan helt vindstilla och väldigt varmt. På land iallafall.

Efter att ha marinerat mig i solen ett antal timmar bar det av hemåt för lite iskaffe och läsning. Älskar denna bambubricka som jag hittade på loppis för en tia i början av sommaren.

Flyttade in i sovrummet och slumrade lite. Nöjd med detta rummet, så ljust och härligt. Och så kan man öppna upp ganska rejält, perfekt varma dagar när man behöver lite skugga en stund.

Sen blev det ogräsrensning i gången för hela slanten. Ganska trist jobb men väldigt skönt när man väl är färdig. Har inte kommit ner helt i varv än och tänker fortfarande på jobb och kollar mailen lite för ofta. Då är trädgårdsarbete bästa botemedlet. Att fokusera på en grej och få bli riktigt trött. Ja det och träning is the shit.

Nu blir det hemmagjord jordgubbsglass (jordgubbar+kokosmjölk) och The Wire. Semester alltså.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Christin 9 juli, 2018 at 09:04

    Älskar the wire!! Jag och Anton kollar om den nu!!

    • Reply Matilda 9 juli, 2018 at 21:08

      Jag med, o ja, jag ser också om =) haha!

    Leave a Reply