Loppis och auktioner

En kall helg i maj

7 maj, 2019

fredagsbukettRunt tio grader sådär. Härligt att trädgården ändå ställde upp och levererade en fredagsbukett. I princip alltid det första jag gör när jag kommer till kolonin. Plockar in en liten bukett till sovrummet och en större till köket/vardagsrummet. Bästa nedvarvningen.

På lördagsförmiddagen sålde jag mitt matsalsmöblemang och ett hörnskåp på Blocket. Världens bästa grej när man inte har bil men vill bli av med någonting. På eftermiddagen körde jag och Adam till Jysk och köpte den hett efterlängtade bäddsoffan som ska stå där möblemanget stod. Firade med vin i loppisglas på trappan.

På söndagen varvade jag ogräsrensning i grönsakslandet och läsning i nya soffan med den här utsikten. Den lilla oljelampan fyndade jag på lördagen på Öppna Hjärtat för 45 pix.

Plus en liten avstickare till köket där jag gjorde en misslyckad laddning rababersylt. God men lite väl flytande.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply