Loppis och auktioner

Som vanligt och ändå inte

1 maj, 2019

kaffeEtt litet inlägg om påsken så här en och en halv vecka senare. En påsk som var precis som vanligt och ändå inte. Som vanligt var det underbart att få några dagar i kolonin, tiden går så långsamt där vilket är ljuvligt. Det blev också en liten påsktur med klassiker som Ystad Saltsjöbad, Karl-Fredrik på Eklaholm, Gröna Ladan och Hörte Brygga.

loppisfyndPå Gröna Ladan hittade jag den här fina kannan och några tallrikar. Har samlat på mig ett gäng med lite olika blåvita mönster, blir himla fint när man dukar.

rabarberFick hjälp av mamma och pappa att rensa i trädgården och måla fönster. Tackade genom att baka årets första rabarberpaj. Var ju fantastiskt väder hela helgen och i princip alla mål intogs utomhus.

På listan av ovanligheter ligger väl att ha foten i en ”månsko” på grund av att hälsenan är av. En sann prövning för någon med dåligt tålamod… Det blev heller inga färgade ägg i år eller någon direkt påskmiddag. Jag och pappa kalasade på lite sill och ägg på skärtorsdagen och det räckte fint.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply