Mitt jobb

Och jag som aldrig varit en rostjej

17 juni, 2018

Efter en galet hektisk vecka kom vi äntligen hit. Kastade in grejerna och började direkt klippa häcken som skulle vara klippt senast 15.oo samma dag. Lever på gränsen. Har alltid tyckt att det funnits något härligt fritt med det men just nu är det mest utmattande. Spenderade resten av eftermiddagen med att försöka varva ner. Göra buketter, vattna tomater, andas.

Nu ska vi bo här i två månader. Hjärtat gör volter. Och om två veckor har jag förhoppningsvis semester, om allt blir färdigt det vill säga. Tänker ibland att det är bättre att hoppa semestern, så otroligt mycket jobba för att få den. Sen tänker jag på 5 veckors ledighet med långa frukostar, havsbad och sena kvällar. Det kommer att vara värt det.

Rosorna i trädgården just nu alltså. Och jag som aldrig varit en rostjej.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply