Inspiration

Ljus i mörkret

20 oktober, 2018

litentomatplantaOj! Nu blev det kväller som rumpnissen i Ronja Rövardotter sa. Förra veckan höll jag på att gå och lägga mig halv åtta en kväll, smått förvirrad över höstens antågande. Hör ju inte ihop med de varma dagarna. Lindrar det hela med att tänka på små tomatplantor i vårvarmt växthus. Bara sådär 5 månader kvar…

Och så längtar jag till det här programmet som har premiär den 25 oktober. Med My Feldt som skrivit boken som låg högt på min önskelista och som jag faktiskt fick (tack mamma & pappa) på min födelsedag. Så himla fin och inspirerande och vilket jag tror även programmet kommer att vara.

För att pigga upp det hela ytterligare funderar jag på att vara med i JWHF´s utmaning nästa vecka, vem är på?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Christin 21 oktober, 2018 at 21:12

    Jaaaaa men så pepppp!!! <3

  • Leave a Reply