Loppis och auktioner

Typiskt

25 mars, 2018

På grund av det kalla vädret så sätter dom inte på vattnet till kolonin förrän på långfredagen. Alltså en vecka senare. Så man kan väl säga att mina planer om en härlig vecka i kolonin gick lite i stöpet.

vas-loppisfyndFör att trösta mig själv och samtidigt få lite ”Liljegångenfeeling” drog jag i fredags med mig Helena till Emmaus för att loppisfynda. Jag till kolonin och hon till sin ”tråkiga hörna”. På vasavdelningen sprang jag på den här fina keramikkannan från Höganäs och nöp den i ett nafs. Funkar både som kanna och vas tycker jag.

vintage-tyg-loppisfyndHar letat ett tag efter tyg till mina matsalsstolar och tror stenhårt på det här randiga som jag hittade undangömt på en hylla. Ligger helt i linje med min tanke om att man ska bli glad när man kommer till kolonin, för visst blir man glad av färg!

Köpte även ett fint gammalt linnelakan som ska bli draperi under köksbänken i köket. Allt för endast 200 kronor. Älskar loppis!

vallmoEftersom Helena också köpte en vas tyckte jag att det inte var mer än rätt att vi skulle bege oss till Malmös finaste blomsterbutik Florista för att fylla våra fynd med blomstergodis. Sophie, som äger butiken är en riktig klippa på att ta hem rätt blommor och butiken är härligt rörig och inspirerande. Ligger på Kärleksgatan 4, butiken alltså.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Ingemo 25 mars, 2018 at 15:28

  Så fint, tyget blir perfekt. ?

  • Reply Matilda 26 mars, 2018 at 10:01

   Tack, tror också det! =)

 • Reply Ett enkelt sätt att klä om gamla stolar som man hittat på loppis 8 april, 2018 at 14:26

  […] att klä om de gamla stolarna som pappa köpte till mig på loppis för ett år sedan. Hittade ju det här fina tyget för några veckor sedan så nu var det bara att […]

 • Leave a Reply