Mitt jobb

Ny vas och viktig läsning

18 november, 2018

rosa-glasvasSprang inom Loppis Lounge i veckan och blev kär i en rosa glasvas, tung som tusan och alldeles underbar. I botten är den signerad Skruf E. Alexander och efter lite googling hittade jag en likadan fast grön (också superfin) som såldes på Stockholms Auktionsverk förra året. ”Kalebass” heter den tydligen och kostade mig endast 225 riksdaler. Får bo i Malmö över vintern för att sen flytta ut till Liljegången i vår tillsammans med Elvan och mig.

julnummerOch här ligger veckans läsning, Feministfällan av Nina Åkestam och nya numret av Antik & Auktion. Har följt Nina Åkestam ända sedan jag läste Meningen med hela skiten som kom 2014. Har läst den flera gånger sedan dess och det känns som om jag kommer göra detsamma med Feministfällan. Har hunnit två kapitel och den är riktigt bra. Gillar framförallt tanken om att det inte räcker med att man säger att man är feminist, att det är ens handlingar som spelar roll. Lite som i livet i övrigt.

julkronikaPå tal om att göra, här är mitt livs första krönika. I veckan kom alltså nya numret av Antik & Auktion, det första med mig som redaktionschef. Tar för givet att ni redan sprungit och köpt och älskar lika mycket som jag. Tack och bock.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply