Loppis och auktioner

Auktionsfynd var det här!

21 juni, 2018

Har blivit en hel del shopping på Haraldssons auktioner den senaste tiden, finns ju så mycket fint och prisvärt! Favoriten är nog den här drinkvagnen som pappa så snällt hämtade hem till mig idag. Så småningom ska den husera en LP-spelare som skrålar Edith Piaf hela sommaren men nu håller den mest piff.

Och inte vilket piff som helst utan ett riktigt göttigt loppisfynd jag gjorde på Östregård antik & loppmarknad förra året, en Boda Blom vas av Signe Persson Melin. Inte nog med att den har galet fin form, den har dessutom en insats i plast så blommorna står extra snyggt. Älskar den! Bredvid står en stormlykta som jag köpte hos Grahns Antik i Malmö igår, perfekt till uteplatsen blåsiga sommarkvällar. Grahns Antik är förresten ett hett tips, fina saker till bra priser.

Två gånger har jag budat hem gamla trälådor. Tycker dom är så himla smarta till förvaring och betydligt roligare än IKEAs papplådor. Den här ska fyllas med de franska LP-skivorna. Var finner man sådana förresten? Letade idag på Öppna hjärtat second hand här i Ystad men hittade inte en enda. Köpte dock tre andra, mest för att dom hade fina omslag…

Som sagt, lådorna kan verkligen användas till allt. Här har jag grävt upp mynta och gräslök från trädgården (har massor som växer överallt) och gjort en liten kryddlåda. Basilikan har jag odlat själv. Jo jo.

Imorgon är det äntligen midsommar på Liljegången. Gästerna dyker upp vid tolv och innan dess ska det göras traditionsenlig jordgubbstårta och krans. Kommer bli en fin dag. Glad midsommar på er!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply