Loppis och auktioner

Öppna hjärtat och vinbärskalas

10 juli, 2018

Cyklade förbi Öppna hjärtat idag på jakt efter saftflaskor. Visade sig vara kö in vid öppning. Härligt att se att så många letar second hand även om man kanske kan önska lite mindre knuffar och armbågar.

loppisfyndHittade två fina flaskor, två LP-skivor och en tedosa i keramik. Allt för 75 kronor. Mest glad är jag nog för Madicken LP:n, hur fint är inte omslaget? Sen ilade jag hem för att baka vinbärspaj till morfar som skulle komma på fika.

svensktennDukade med mitt favoritporslin Ballerina från Bing & Grøndahls porslinsfabrik och underlägg från Svenskt tenn.

glasBjöd på hemmagjord saft i mina nya glas som jag köpte på Öppna hjärtat för någon vecka sedan. Har fyra stycken, ett blått, ett grönt och två gula om jag inte minns fel.

rodavinbarspajOch så pajen såklart, med vinbär från trädgården. Den tillsammans med glass och historier från svunna tider, bra kombo.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply