DIY

Första påsken

2 april, 2018

Eftersom det här är min första påsk i kolonin fanns det inte ett jättestort utbud av påskpynt direkt. Och på grund av att det låg en halvmeter snö i trädgården fanns det heller inte några blommor att tillgå. En bunt tulpaner från Ikea och lite påskliljor från Ica fick duga helt enkelt. Delade upp och satt i småvaser runt om i stugan.

glas-honaÄr glad att jag iallafall kom ihåg att ta med mig mina glashönor från lägenheten. Köpte dem förra året hos Grahns Antik i Malmö efter att jag och Lina haft med dem i det här påskjobbet.

pappers-blommaVar inte så sugen på att köpa nya fjädrar efter att ha läst det här så gjorde istället några blommor av crepepapper och satte i riset. Klippte ut lite blad i olika storlekar och band fast med ståltråd. Fick godkänt av pysseldrottningen Thilde, och kände mig väldigt nöjd.

servettring-diyTill den spontana påskmiddagen i lördags gjorde jag servettringar av någon buske i trädgården som hade lagom mjuka grenar. Tror den har röda bär på sommaren, någon som vet? I alla fall, satte några blåstjärnor i för en känsla av vår.

Bra så. Glad påsk!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply