Loppis och auktioner

Pepp!

17 februari, 2020

Är precis hemkommen från Antikmässan i Älvsjö där jag har spenderat de senaste fem dagarna. Fantastiskt rolig av att få träffa tidningens frilansare som jag tycker så himla mycket om men också att få insupa inspiration och kika på vackra saker. Såklart hittade jag några grejer till kolonin.

jobs handtryckJag har länge velat ha en duk från Jobs handtryck men tyckt att de sprungit iväg lite väl mycket i pris på tradera. Jag vill använda mina saker och en duk kan ju få ta en hel del stryk. Men nu hittade jag en mindre till ett bra pris som kommer passa perfekt på det lilla slagbordet i köket. Visst är färgerna fantastiska?

Vår monter låg precis mitt emot Rågers Antik från Malmö vilket är livsfarligt, man ”tvingas” stå och spana på fina saker hela tiden. Sista dagen plockade han fram den här söta lilla väggkrukan och jag högg direkt. Kommer vara så fin på förrådet bredvid dörren när det är nymålat.

Från att ha funderat på om jag ens ska behålla kolonin så är jag nu extremt pepp på vårsol i min lilla oas. Hur kunde jag någonsin tvivla?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply