Loppis och auktioner

Skatter från Paris

19 juni, 2018

Blev en hel del antikmarknader i Paris, var ju hela syftet med resan. Och vilka antikmarknader sen! Här hemma har vi ett visst utbud och i Paris finns ett helt annat, enligt mig mycket roligare.

antikdosaJag var inte på jakt efter något speciellt, tyckte mest det var härligt att gå runt och vända och vrida på alla fina saker. Men så klart hittade jag några små skatter, som den här pyttelilla pillerburken. Visst är den söt?! Har länge haft en dröm om att samla på små pillerburkar och dosor. Kanske började min samling där i Paris en varmdag i maj.

brevpressDet fanns så himla mycket vackra brevpressar men jag blev tyvärr lite snål. Tills jag hittade denna för 10 euro, då var jag tvungen att slå till.

Lustigt det där att man blir snål när det kommer till att köpa något så vackert för några hundralappar men man tvekar inte över att köpa ett par billiga byxor för någon stor kedja för samma pris senare på dagen. Som man inte behåller en tiondel så länge. Skärpning!

Även den här lilla turkosa godingen fick följa med hem. Eller lilla och lilla, ganska stor och tung, men perfekt till sommarens fester.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply