På tur

Snogeholm

14 oktober, 2018

”Åk inte till Bokskogen, hela Malmö är här” läste jag någonstans på Instagram. Vilken tur då att familjens favorit ligger en bit längre från Malmö och har betydligt mer space. Idag styrde vi bilen (tack för lånet Martina!) mot Snogeholms strövområde som ligger mellan Sjöbo och Ystad, inte långt från den gård där jag vuxit upp.

elvis-snogeholmHar haft rejäl koloniabstinens den senaste veckan. Det onaturligt varma vädret gör att man vill vara ute hela tiden vilket är så mycket svårare när man numera jobbar heltid och dessutom har varken trädgård eller balkong.

Förresten, på tal om onaturligt väder, i veckan lanserades @klimatklubben på Instagram. In och följ för tips om hur man kan vara lite snällare mot jorden. Det behövs.

Naturligtvis grillade vi (pappa) korv. Och Johanna hade med stormkök där det stektes krabbelurer. Blev lite sugen på att köpa ett till Liljegången men kanske lite konstigt när man har en spis tio meter bort…

Äta i naturen, bästa grejen.

Herman. Fint att få se skogen genom hans ögon. Fick oss alla att traska rakt ut bland träden i jakt på den ”magiska skogen” som han spanat in.

Och visst var den magisk.

Nöjd kille redo för en nya vecka.

Hejdå helgen, du var fin.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ingemo 17 oktober, 2018 at 20:45

    Fina bilder ❤️❤️

  • Leave a Reply