Trädgården

Som semester

22 april, 2018

måla-pärlhyacintSitter på tåget hem från Ystad, solvarm på kinderna och med en härlig känsla i magen. Känns som om jag varit på en veckas semester. Solen har verkligen lyst konstant i Ystad och jag har startat dagarna med några timmars jobb framför datorn för att sedan gå ut och spendera eftermiddag och kväll i trädgården. En trädgård som är fylld av pärlhycainter och påsklilijor.

loppistallrikarÅrets grillpremiär blev avklarad i fredagskväll (om man räknas bort korvgrillningen förra helgen då). Är himla nöjd med mina tallrikar jag köpte förra våren, Rörstrands morsdagtallrikar med Carl Larsson motiv. Finns på var och varannan loppis och kostar nästan ingeting. Köpte ett helt gäng med olika motiv.

odla-ärtorHar planterat en jäkla massa. Tänker att det är belöningen när man rensat ogräs en stund. Blir lite roligare då.

herman-planterarFick hjälp av Herman och Thilde, tålamodsprövande men också väldigt fint med sällskap. Här hjälper Herman mig att sätta ner den nya blåbärbusken. Älskar blåbär och en buske kändes inte riktigt nog.

vårbukettOch det här. Att för första gången den här säsongen kunna ta med sig blommor hem till stan. Lika lyxigt som att ha fått spendera den här fantastiska helgen på Liljegången istället för i en lägenhet på 30 kvadratmeter i Malmö.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply