Ystad

Upp och ner

23 juli, 2018

ystad-strandDenna sommaren alltså, så mycket som är upp och ner. Både på gott och ont. Ont till exempel då det just nu är 25 grader och jag har feber. Är det ens möjligt? Sen ska vi ju inte prata om den extrema torkan och efterföljande skogsbränder, betydligt värre än lite feber såklart.

Men det finns en hel del gott med den också såklart. Tiden spenderas till största delen nere på stranden, främst under dagen men också med kvällsdopp efter träning eller som förra veckan, på konsert utanför Saltan. Har alltid älskat att vara på stranden och min familj har spenderat mycket tid där under varma sommardagar. Finns en frihet att umgås på en plats där alla är ”gäster” och det inte finns några tider att passa eller meny att följa. Man kommer när man kommer, gör det man vill (badar, läser, pratar, solar osv) och äter vad tusan man vill.

Men nu lämnar jag detta paradis för Stockholm några dagar, håll tummarna att febern gått ner till imorgon klockan 8 då tåget går från Malmö. Allt är som sagt upp och ner så det känns inte helt omöjligt.

 

No Comments

Leave a Reply